Aktueel

Lid van de Rabobank? Dan kun je nu stemmen op je favoriete club via Rabo ClubSupport. Je mag zelfs drie stemmen uitbrengen. Dus als je in Noordoost Twente woont kan je ook stemmen op Stichting ART BRUT KIK. Doen!

In deze bijzondere galerie in Ootmarsum vindt je kunst in zijn meest pure vorm. Gemaakt door kwetsbare kunstenaars die de mooiste kunst creëren met een vrijheid en passie zonder beperking.

Check de website of de Facebookpagina (@ART BRUT KIK) of kom gewoon even kijken in de galerie (Oostwal 12 te Ootmarsum). Maar bovenal: breng je stem uit! (Via de Rabo app of de website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport)

Met het geld van Rabo ClubSupport houden we de galerie in stand en bieden we kwetsbare kunstenaars een podium om hun prachtige kunst te laten zien en te verkopen.

Werken van Tineke

Werken van Sietje

Deze olifant KARMINHA kregen wij aangeboden na de veiling van de Elephant parade in Ootmarsum. De olifant is geschilderd door de kunstenaar Phil Alexandrino uit Brazilie. Hij is zichtbaar geïnspireerd door de kunstenaar MC Escher en door duurzaamheid

Een mooi Artikel overt de Art Brut Kik galerie in het Zilver Magazine.

Een leuk bericht van een tevreden klant.
 
Beste Ruben en iedereen van Art Brut Kik,
 
Vandaag kwamen mijn man en ik binnen bij jullie galerie.
We hebben genoten van zoveel mooie kunstwerken in de galerie maar wat ons het meest opviel was het vaasje met bloemen op de toonbank gemaakt door jou,  Ruben.  
Zo mooi, vast met veel liefde en geduld gemaakt.  
 
We mochten het van jou kopen en we zijn er heel blij mee.  
Je wilde er zelfs wel even mee op de foto.  
We sturen je de foto zodat je toch nog een herinnering hebt aan je zelf gemaakte kunstwerk.  
Want het werd wel heel snel verkocht hè.  😀 
We wensen jou en iedereen van Art Brut Kik nog heel veel succes en plezier in de toekomst.  

Stichting Art Brut Kik doet mee aan de olifanten parade en heeft olifanten gemaakt door kwetsbare kunstenaars in huis.

Opening op 1 mei

De kunstroute in Ootmarsum met een scala aan Art Brut kunstwerken is zaterdag 1 mei met een kleine maar feestelijke opening begonnen. Door de fantastische deelname van bijna alle winkeliers kunnen we met recht zeggen: “Ootmarsum omarmt kwetsbaarheid.”

Kunstmanifestatie

ART BRUT KiK galerie organiseert samen de de VVV Ootmarsum en de BIZ een kunstmanifestatie: “Ootmarsum omarmt kwetsbaarheid” in de maand mei en juni 2021. ART BRUT kunstwerken worden geheel Corona proof getoond door ondernemers in de binnenstad. De kunstroute is verlengd t/m eind juni.

Er wordt een wedstrijd aan verbonden waarbij de winnaar een ART BRUT kunstwerk ter waarde van € 300,00 kunnen winnen. Bij meer goede oplossingen wordt er een uit getrokken.

Op 21 juli is er een bijeenkomst met de deelnemende ondernemers, de Biz en de VVV in de galerie van 17.00 – 19.00 uur. Alleen voor genodigden. De voorzitter van de VVV Jos Bosch zal het winnende wedstrijdformulier uit de goede oplossingen trekken, waarna de winnaar vanzelf bericht krijgt.